• +387 36 334-255
  • zavod.zaskolstvo.mostar@skole.sum.ba
  • Ulica kralja Zvonimira 14, 88000 Mostar
Novosti
Strategies for Teaching All Four Language Skills and Logical Fallacies/Education for English Teachers

Strategies for Teaching All Four Language Skills and Logical Fallacies/Education for English Teachers

Za učitelje i nastavnike engleskog jezika naše županije održana su stručna usavršavanja u četiri termina tijekom travanjskog roka u organizaciji Zavoda za školstvo Mostar. U Srednjoj ekonomskoj školi Joze Martinovića Mostar 11. i 12. travnja 2023. stručna savjetnica za engleski jezik, Marija Ćavar, predstavila je dvije teme: Strategies for Teaching All Four Language Skills i Logical Fallacies.

Prva tema je za cilj imala ukazati na razliku pristupa, metoda i tehnike u nastavi engleskog jezika s posebnim naglaskom na osobitosti i probleme usvajanja na mikro razinama kada se radi o produktivnim i receptivnim vještinama.

Logical Fallacies (Greške u prosudbi) predstavljaju kriva navođenje u prosudbi s interaktivnim osvrtom na stranicu Thou Shall not Commit Logical Fallacy gdje su sudionici navođeni primjerima tražili paralele u učioničkom životu. Edukacijama su bila nazočna 53 učitelja i nastavnika engleskog jezika u osnovnim i srednjim školama koje u županiji rade po NPP-u na hrvatskom jeziku.

Iskrene zahvale školi domaćinu!