• +387 36 334-255
  • zavod.zaskolstvo.mostar@skole.sum.ba
  • Ulica kralja Zvonimira 14, 88000 Mostar
Novosti
Promocija eTwinning škola

Promocija eTwinning škola

Predstavnice Zavoda za školstvo Mostar su sudjelovale na svečanom promoviranju škola kojima je dodijeljena Oznaka eTwinning škola u organizaciji Agencije za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje. Manifestacija za podršku eTwinningu u Bosni i Hercegovini se obilježila u Osnovnoj školi „Bijelo Polje“ Potoci.
Škole iz Hercegovačko-neretvanske županije, dobitnice Oznake eTwinning škola za 2023./2024. godinu- JU OŠ „Bijelo Polje“ Potoci, IV. osnovna škola Mostar, Osnovna škola Petra Bakule Mostar te Osnovna škole Vladimira Pavlovića Čapljina predstavile su dobru eTwinning praksu, značaj koji im je donijela Oznaka eTwinning škola po pitanju kvalitete nastavnog procesa, promocije škole te profesionalnog razvoja nastavnog osoblja.
Nakon predstavljanja zamjenice ravnateljice Agencije za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje i eTwinning državne koordinatorice u Bosni i Hercegovini, gđe Aide Terzić, svečano su uručeni paketi eTwinning školama.
Zavod za školstvo Mostar podržava potiče i podržava eTwinning kao jednu od kvalitetnijih platformi dostupnih svim prosvjetnim radnicima.